Svampeture hver måned året rundt


SE BILLEDER FRA TURENE.

På Naturens Dag - samt DEN TREDJE SØNDAG i hver måned året rundt kan du komme med på en svampetur. Altså ÅRET RUNDT! Gratis for abonnenter på BioNyt Videnskabens Verden (bionyt.dk) og medlemmer af svampeforeningen (svampe.dk). Andre: 50 kr, børn minus 10 kr.

TILMELDING - se her.

Vi starter kl. 13 fra bordet i skoven (tog mod Værløse, stop "Hareskov station")

Vi mødes igen kl. 15 og svampene navngives og demonstreres, men desuden kan alle, som tilmelder sig emaillisten på siden her få adgang til de mange foto, som der tages af svampene på turene. Disse billeder samles til en bog om Hareskovens svampe. Bogen kan købes som e-bog og revideres løbende.

Svampeturene holdes hver måned året rundt uanset vejret - vi finder også svampe i snevejr! (Svampegennemgangen efter turene starter kl. 15 ved bordet inde i skoven 30 m fra stationen, der hvor toget holder).

Hver måned kan du altså komme med på en svampetur fra Hareskov station for 50 kr (du tilbydes et eksemplar af BioNyt Videnskabens Verden gratis, så du kan lære det at kende, og overveje om du vil tegne et abonnement). Hvis du medbringer 1-2-3-4 børn tæller de for minus 10 kr. pr. barn. Desuden er det gratis, hvis du enten er medlem af svampeforeningen (svampe.dk) eller abonnerer på tidsskriftet BioNyt Videnskabens Verden (bionyt.dk) - der er det ældste populærvidenskabelige tidsskrift om international forskning inden for naturvidenskaberne som udgives i Danmark. Måske var det en anledning til at tegne abonnement på dette fremragende tidsskrift?!

Tilmeld dig email-listen, så du bliver inviteret til fremtidige Hareskov-ture!

* (alle felter skal udfyldes)SE BILLEDER FRA TURENE.
SE BILLEDER FRA TURENE.